Abonnement Pijngids 

Er bestaan 2 varianten van de pijngids. Bij 'home' vind je de Online Pijngids die bedoeld is voor mensen met pijnklachten. Zodat iedereen zelf kan onderzoeken of en welke spieren mogelijk verantwoordelijk zijn voor hun pijn of onbegrepen en langdurige klachten. Deze gratis variant is door iedereen te raadplegen.

Maar voor de professional is er nog veel meer praktische en waardevolle  informatie beschikbaar in abonnementvorm.

Triggerpoint zoekmachine

 

Met een abonnement op de Pijngids heb je een samenvatting van de bekendste boeken van de myofasciale vakliteratuur. De informatie wordt constant aangevuld met bevindingen uit de nieuwste wetenschappelijke onderzoeken. Zo blijf deze Pijngids up-to-date.

Een superhandige tool voor iedere masseur of therapeut, waarmee je veelvoorkomende klachten direct koppelt aan spieren. Het is een uniek zoeksysteem, niet alleen in Nederland maar wereldwijd. Nergens vind je een soortgelijk overzicht van 112 spieren met hun referred pain, fasciale connecties, vicerale componenten en mogelijke oorzaken. 

Per spier krijg je informatie over de:

Zelfbehandeling |Stretchoefening | Aanbevelingen voor je behandeling en anamnese | Directe fasciale verbindingen | Fasciale lijnen |Oorzaken van de overbelasting | Spieren die vaak medebetrokken zijn als deze spier overbelast is | Functie van de spier | Antagonisten | Synergisten | Bijzondere wetenschappelijke weetjes |

Onmisbaar als je (in opleiding bent tot) masseur, massagetherapeut, fysiotherapeut of myofasciaal behandelaar bent. Laat de Online Pijngids open staan tijdens je anamnese en intake, stuur een link ter voorbereiding naar je client of geef educatie aan de hand van de prachtige illustraties. Stuur daarna de oefening eenvoudig per Mail, Whatsapp of Messenger toe aan je client.

Uitleg Online Pijngids


De beste vakliteratuur altijd online beschikbaar

De Online Pijngids is het beste studieboek van iedere student en het praktische naslagwerk van de beginnende én meest ervaren behandelaar. Het is een zoekmachine voor een snelle analyse van elk klachtpatroon, ook tijdens het consult. Selecteer op klachten, symptomen en spieren (Latijn en Nederlands), en je ziet meteen welke triggerpoints hierbij een rol kunnen spelen. Naderhand kun je de oefeningen direct doorsturen naar je cliënt. Dat kan per mail, maar ook via bijvoorbeeld whatsapp.

Probeer nu 2 weken lang gratis uit

 

JA schrijf me in

Serratus-posterior-superior

Referred Pain

 

Zelfbehandeling

 

Stretch

 

ABONNEMENTEN

Jaarabonnement & vermelding website

Voor iedereen die naast de kennis uit de pijngids

ook een vermelding op de website wil als behandelaar


Alle myofasciale kennis paraat en vermeld worden als behandelaar?

Dat kan voor €229,- euro per jaar

Jaarabonnement + vermelding

Basis abonnement op de online pijngids

Voor de student en professionals onbeperkt toegang

tot alle onderdelen van de pijngids.


Wil je alle myofasciale kennis altijd paraat hebben?

Dat kan voor €129,- euro per jaar

Basis abonnement

Vermelding als professional

Vermelding op de website als myofasciaal professional is alleen mogelijk als je een gedegen myofasciale opleiding hebt genoten, naast je massage- of fysio-opleiding en jaarlijks  op dit vlak bijscholingen volgt.

 Daarnaast heb je een abonnement op de Online Pijngids XL en ben je praktiserend.

We vragen je om je diploma te uploaden.

Kortingscode opleiders

Het gebruik van de online pijngids is bijzonder aantrekkelijk voor studenden fysio-of massagetherapie en sportmasseurs tijdens de opleiding.

Opleiders kunnen hun studenten ondersteunen door een speciale kortingscode aan te vragen voor hun studenten. Als opleider krijg je als dank gratis vermelding als opleider op deze pagina.

 Vraag hier een kortingscode aan.

BETROKKEN  OPLEIDERS

(zij hebben een speciale kortingscode voor je!)

Logo NRT Nederland
NRT Nederland

nrtnederland.nl

Logo Opleiding Triggerpointcoach B.V.
Opleiding Triggerpointcoach B.V.

triggerpointcoach.nl

Logo Sympathos Academie
Sympathos Academie

sympathosacademie.nl

SUPPORTERS VAN DE PIJNGIDS

Logo Fascia Shop V.O.F.
Fascia Shop V.O.F.

fasciashop.nl

Logo Triggerpointshop.nl
Triggerpointshop.nl

triggerpointshop.nl

REVIEWS

 

 

 

Deel dit via